susunan catur buta

Click to view text only

susunan catur buta



800.348.4749
rekening
0 gorobag

susunan catur
potongan
papan
éléktronika
suplai
diajar
ngajajah
neangan
Giant Catur
Imah > susunan Catur > Giant Catur
Aya tempat sajajalan mun gaduh senang jeung catur buta ... backyards, resorts, taman, campgrounds, hotél, wewengkon olahraga, biasa waktu, rumah sakit barudak, mana aya tempat nu datar badag pikeun muterkeunana.

Urang nyieun gampang pikeun anjeun mésér jeung mertahankeun set ukuranana catur badag Anjeun.


25 "CATUR SIAPKEUN GIANT

atraksi badag ieu dijieun tina, plastik polyurethane kuat nu bisa dicoo babak taun dina sakabéh cuaca.

The "Staunton" catur set rarancang geus wawuh jeung welcoming ka pamaén di sakuliah dunya.

Timbangan ngan sababaraha pon unggal, potongan nu senang maén. Pikeun wewengkon windy, pisah threaded 9,5 "diameter basa bisa dihapus pikeun nambahkeun beurat!

dewan Options

9 'nilon rusuh-melu nyokot menit mere ka setelan pikeun pihak, atawa dinten-pamakéan kalawan kantong gudang ci.
9,5 'plastik, design semi-permanén bisa dicokot handap aya kalana, drains dina cuaca baseuh, jeung cocog potongan sampurna. A permukaan teguh ieu diperlukeun.
Jieun kuadrat sorangan atawa permukaan dicét ti 12 "ka 20"

16 "CATUR SIAPKEUN GIANT

ukuran sedeng mibanda 5 1/2 'perenah kuadrat
Gampang ngatur, toko
catur mat pilihan


12 "SIAPKEUN CATUR AGEUNG

Gede pikeun kids
57 "spasi kuadrat
Gampang pikeun nyimpen jeung angkutan

READ MORE  
SARINGAN

DUMASAR KU

dewan catur buta

RAJA BASE

3.75 (3 3/4 ")

4 "

6.125 (6 1/8 ")

9,5 (9 1/2 ")

RAJA JANGKUNGNA

12 "

16 "

25 "

8.25 (8 1/4 ")

UKURAN DEWAN

108 "(9 Ft)

114 "(9,5 Ft)

35.5 (35 1/2 ")

57 "(4 Ft 9")

66 "(5 Ft 6")

UKURAN KUADRAT

14 "

14 "

3.75 (3 3/4 ")

6.75 (6 3/4 ")

8 "

9 "

MATERIAL

Plastik

Vinyl

PAMAKÉAN NANDAKEUN PANGALUSNA

Kelas

Kajadian

Imah

Pamutuhan Keur Ngaso


25 "Catur Potongan Giant
2 reviews
$ 549,00 DINA BURSA

25 "Catur Siapkeun Giant & Mat ceurik
7 reviews
$ 599,00 DINA BURSA

Catur Mat Plastik Giant
$ 299,00 DINA BURSA

9 ft.
Quickfold nilon Chessboard salila 25 "Giant Catur
1 review
$ 99,00 DINA BURSA

Rolly Toys Giant Catur Siapkeun 25in.
$ 599,00 DINA BURSA

Nyéwa "Siapkeun 25 Giant Catur kalawan Chessboard
$ 399,00 DINA BURSA

dewan catur buta


12in Catur buta.
ekstensi jangkungna
$ 299,00 DINA BURSA

Dua 25in.
Tas Panyimpenan Giant Catur
1 review
$ 45,95

ChessHouse 16 "Catur Siapkeun Giant
1 review
$ 298,00 DINA BURSA

Gancang-melu Mat pikeun 16in Giant Catur
$ 49,95 DINA BURSA

12 "ChessHouse ageung Catur Siapkeun outdoor
1 review
$ 199,00 DINA BURSA

8 "ChessHouse ageung Catur Siapkeun outdoor
$ 100,00 DINA BURSA

Rolly Toys Giant Checker Siapkeun
2 reviews
$ 299,00 DINA BURSA

ChessHouse Giant Checker Siapkeun
2 reviews
$ 269,00 DINA BURSA

3 Taun Plan Bagian ngagantian salila 25 "Giant Catur
$ 149,00 DINA BURSA

Potongan tambahan pikeun Rolly Toys 25 "Giant Catur
Ti $ 15.00 DINA BURSA

Potongan individu pikeun 16 "Catur Siapkeun Giant
Ti $ 3,70 DINA BURSA

Kuadrat hiji keur Plastik Catur Mat Giant
$ Jam 6.00 DINA BURSA

Rolly Toys Giant Checker Siapkeun - Potongan ngagantian
$ 15.00 DINA BURSA

Hiji Plastik ageung Catur Potongan nepi ka 12 "Jangkung
Ti $ 2,66 DINA BURSA

Potongan ngagantian salila 25 "Catur House Giant backyard Catur Siapkeun
Ti $ 15.00 DINA BURSA

Catur House Giant Checker Siapkeun - Potongan ngagantian
$ 12.00 DINA BURSA

Garasi diobral item: 9 ft.
Quickfold nilon Chessboard salila 25 "Giant Catur
$ 89,00 DINA BURSA
1 2
"Naon hiji Pilihan geulis. Kuring kungsi waktu susah milih ngan hiji set! Kuring mutuskeun kana hiji set catur marmer anu anca sarta nu kuring bungah kacida mun masihan salaku kado hiji. Kuring kacida nyarankeun Catur House pikeun Asép Sunandar Sunarya produk maranéhanana ogé sakumaha layanan palanggan alus teuing. kiriman abdi anjog kacida alusna dipak jeung karuksakan-gratis ".
Kirsten D.
8326 urang geus dipeunteun Catur House 4,7 kaluar tina 5 béntang.

Diajar deui
Catur di unggal imah.
Sajauh kami geus mantuan 102.250 urang manggihan idéal set catur.

Baca Naha
Organisasi nyieun bédana

Diajar deui
Pikeun tips unik tur wawasan


Lynden, Washington 800.348.4749

toko
susunan catur
potongan
papan
éléktronika
suplai
kapentingan
Artis
Imah & kulawarga
sakola
Parks & Resorts
pausahaan

dewan catur buta

kunaon
Tentang Kami
Blog
affiliate Program
TULUNG
jawaban gancang
Taros Kami
Akun abdi
sumberdaya
Aturan Catur bébas
Guide susunan catur
Diajar Aturan Catur
Catur House nikmat kulawarga kalawan catur, nulungan jalma nyieun pikiran pinter jeung kenangan hébat.
ngadegkeun 1972

Copyright © 2017 catur imah.
KABIJAKAN PRIVASI
SITEMAP
TENTANG KAMI