гигантски шаховски комплети

Click to view text only

гигантски шаховски комплети800.348.4749
ACCOUNT
0 КОРТ

CHECK SETS
ЧАСОВИ
Одбори
ЕЛЕКТРОНИКА
СНАБДУВАЊА
УЧЕŒЕ
ИСТРАЖУВА
ПОЧЕТНА
Гигантски шах
Старт > шаховски состави > великан шах
Постојат бескрајни места за да се забавуваат со џиновски шах ... дворовите, одморалиштата, парковите, камповите, хотелите, спортските области, временските акции, детските болници, насекаде каде што има голема рамна површина.

Ние ви го олеснуваме купувањето и одржувањето на шаховскиот сет со големи димензии.


25 "ГИГАНТСКИ ШАХОВСКИ СЕТ

Оваа голема атракција е направена од силна, полиуретанска пластика која може да се одигра во текот на годините во сите временски услови.

Шахниот дизајн на "Стаунтон" е познат и добредојден за играчите низ целиот свет.

Со тежина од само неколку килограми, парчињата се забавно да се играат. За ветровити подрачја може да се отстранат базите со дијаметар од 9,5 "навој со навој за додавање тежина!

Опции на одборот

Брзо-најлон најлон од 9 " трае само неколку минути за да се постави за забава, или за дневна употреба со компактна торба за чување.
9,5 'пластични, полу-перманентен дизајн може да се повлече повремено, се одводнува во влажно време и совршено се совпаѓа со парчињата. Потребна е цврста површина.
Направете свој плоштад или насликана површина од 12 "до 20"

16 "ГИГАНТ ШАХОВСКИ СЕТ

Средна големина со распоред на 5 1/2 'квадрат
Полесно за управување, чување
Опционален шаховски МАТ


12 "ГОЛЕМ ШАХОВСКИ СЕТ

Одлично за деца
57 "плоштад простор
Лесен за чување и транспорт

READ MORE  
ФИЛТРИРАЈ

ПОДРЕДЕНИ ОД
KING BASE

3,75 (3 3/4 ")

4 "

6.125 (6 1/8 ")

9,5 (9 1/2 ")

КРАЛСКА ВИСИНА

12 "

16 "

25 "

8,25 (8 1/4 ")

ГОЛЕМИНА НА ОДБОРОТ

108 "(9 Стапки)

114 "(9,5 Стапки)

35,5 (35 1/2 ")

57 "(4 Стапки 9")

66 "(5 Ft 6")

КВАДРАТНА ГОЛЕМИНА

14 "

14 "

3,75 (3 3/4 ")

6,75 (6 3/4 ")

8 "

9 "

огромен отворен шаховски сет


МАТЕРИЈАЛ

Пластика

Винил

НАЈДОБРА УПОТРЕБА

Училница

Настан

Дома

Одморалиште


25 "гигантски шаховски парчиња
2 reviews
$ 549.00 ВО ПАРК

25 "гигантски шаховски комплет и мачка комбо
7 reviews
599,00 $ ВО ПАРК

Гигантска шаховска шаховска мат
$ 299.00 ВО ПАРК

9 Ft.
Quickfold Најлон шаховска табла за 25 "џин шах
1 review
99,00 $ ВО ПАРК

Роли играчки џин шах Постави 25in.
599,00 $ ВО ПАРК

Изнајмување 25 "великан шаховски сет со шаховска табла
$ 399.00 ВО ПАРК

Гигант шах 12in.
Висински екстензии
$ 299.00 ВО ПАРК

Два 25in.
Кеши за чување на шаховски шах
1 review
45,95 долари

ChessHouse 16 "гигант шаховски сет
1 review
$ 298.00 ВО ПАРК

Брзи матирани маси за шаховски шах од 16 инчи
$ 49,95 ВО ПАРК

12 "ChessHouse Голем Надворешен шаховски сет
1 review
$ 199.00 ВО ПАРК

8 "ChessHouse Голем Надворешен шаховски сет
100,00 $ ВО ПАРК

Роли играчки џин колектор
2 reviews
$ 299.00 ВО ПАРК

ChessHouse гигант шаблон сет
2 reviews

џиновски шаховски одбор

$ 269.00 ВО ПАРК

План за замена на делови од 3 години за 25 "великан шах
149,00 $ ВО ПАРК

Екстра парчиња за Роли Играчки 25 "џин шах
Од 15,00 $ ИМА ВО ЗАЛИХА

Индивидуални парчиња за 16 "гигантски шаховски сет
Од 3,70 $ ВО ПАРК

Единствени квадрати за џин пластика шаховска МАТ
6,00 $ ИМА ВО ЗАЛИХА

Роли играчки Џиновски шаблон - замена парчиња
15,00 $ ИМА ВО ЗАЛИХА

Единствени големи пластика шах парчиња до 12 "Висока
Од 2,66 $ ВО ПАРК

Замена парчиња за 25 "шахот куќа гигант двор шаховски сет
Од 15,00 $ ИМА ВО ЗАЛИХА

Шахот куќа гигант шаблон - замена парчиња
12,00 $ ВО ПАРК

ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА: 9 Ft.
Quickfold Најлон шаховска табла за 25 "џин шах
$ 89.00 ВО ПАРК
1 2
"Каква прекрасна селекција, имав тешко време да изберам само еден сет!" Одлучив на еден шарм за шарм кој е прекрасен и што бев многу возбуден да го дадам како подарок. Силно препорачувам шаховска куќа за низата на производи како и како одлична служба за корисници. Мојата пратка пристигна многу добро спакувана и оштетена. "
Кирстен Д.
8326 луѓе ја оценија шаховската куќа 4,7 од 5 ѕвезди.

Научи повеќе
Шах во секој дом.
Досега помогнавме 102.250 луѓе да го најдат идеалниот шаховски сет.

Прочитајте зошто
ОРГАНИЗАЦИИ СО РАЗЛИКА

Научи повеќе
За уникатни совети и увид
гигантски шаховски парчиња


Линден, Вашингтон 800.348.4749

ПРОДАВНИЦА
Шаховски колекции
Парчиња
Одбори
Електроника
Снабдувања
ИНТЕРЕСИ
Уметник
Дом и семејство
Училиште
Паркови и одморалишта
КОМПАНИЈА
Зошто?
За нас
Блог
Приклучи програма
Помош
Брзи одговори
Контактирајте не
Мојот акаунт
РЕСУРСИ
Слободни шаховски правила
Водич за шаховски поставувања
Запознајте се со шаховските правила
Шаховската куќа ги задоволува семејствата со шах, помагајќи им на луѓето да создадат паметни умови и прекрасни спомени.
ОСНОВЕН ВО 1972 ГОДИНА

АВТОРСКО ПРАВО © 2017 CHESS HOUSE.
ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ
СТРАНИЦА
ЗА НАС