regu catur raksasa

Click to view text only

regu catur raksasa



800.348.4749
AKUN
0 CART

CHESS SETS
PIECES
Papan
ELECTRONICS
SUPPLIES
PESAN
Njelajah
SEARCH
Catur Raksasa
Home > Chess Sets > Chess Giant
Ana panggonan sing ora ana telu kanggo seneng-seneng karo catur raksasa ... backyards, resorts, parks, campgrounds, hotel, area olahraga, saham wektu, rumah sakit anak-anak, ing ngendi wae ana permukaan datar gedhé kanggo diputer.

Kita nggawe gampang kanggo sampeyan tuku lan njaga ukuran catur ukuran gedhe.


25 "SET GIANT CATUR

Daya tarik gedhe iki digawe saka plastik poliuretan sing kuwat sing bisa diputer ing babak kabeh cuaca.

Desain stadion "Staunton" iku misuwur lan disenengi para pemain ing sedaya donya.

Ngilangi mung sawetara kilogram saben, potongan-potongan sing nyenengake kanggo muter. Kanggo wilayah-wilayah berangin, 9,5 " dasar diameter bisa dilepas kanggo nambah bobot!

Papan Pilihan

9 'nilon cepet-cepet njupuk menit kanggo persiyapan kanggo partai, utawa dina nggunakake tas panyimpenan kompak.
Piranti desain plastik, semi-permanen 9,5 bisa uga diturunake, ngiras cuaca udan, lan cocog kanthi becik. Lumahing tenan perlu.
Nggawe kuadrat dhewe utawa lumahing dicat saka 12 "kanggo 20"

16 "SET GIANT CATUR

Ukuran medium karo tata letak persegi 1/5 '
Luwih gampang ngatur, nyimpen
Opsional tikar catur


12 "SET CATUR GEDHE

Gedhe kanggo bocah-bocah
57 "alun alun
Gampang kanggo nyimpen lan transportasi

READ MORE  
FILTER

DIURUT MITURUT
KING BASE

3.75 (3 3/4 ")

4 "

6.125 (6 1/8 ")

9,5 (9 1/2 ")

RAJA TINGGI

12 "

16 "

25 "

8.25 (8 1/4 ")

UKURAN PAPAN

108 "(9 Kaki)

114 "(9,5 Kaki)

35.5 (35 1/2 ")

57 "(4 Ft 9")

66 "(5 Ft 6")

UKURAN SQUARE
pesawat catur outdoor raksasa

14 "

14 "

3.75 (3 3/4 ")

6.75 (6 3/4 ")

8 "

9 "

BAHAN

Plastik

Vinyl

GUNAKAKE BEST

Kelas

Acara

Omah

Langkawi


25 "Piece Catur Giat
2 reviews
$ 549.00 ING SIMPENAN

25 "Giant Chess Set & Mat Combo
7 reviews
$ 599.00 ING SIMPENAN

Giant Plastic Chess Mat
$ 299.00 ING SIMPENAN

9 Ft.
Cepet Nylon Catur Papan kanggo 25 "Catur Giant
1 review
$ 99,00 ING SIMPENAN

Rolly Toys Giant Chess Set 25in.
$ 599.00 ING SIMPENAN

Ngatur 25 "Giant Chess Set karo Chessboard

catur raksasa

$ 399.00 ING SIMPENAN

Chess Giant 12in.
Ekstensi jangkah
$ 299.00 ING SIMPENAN

Loro 25in.
Giant Chess Storage Bags
1 review
$ 45.95

ChessHouse 16 "Giant Chess Set
1 review
$ 298.00 ING SIMPENAN

Cepet-Mat kanggo 16in Giant Chess
$ 49.95 ING SIMPENAN

12 "ChessHouse Large Outdoor Chess Set
1 review
$ 199.00 ING SIMPENAN

8 "ChessHouse Large Outdoor Chess Set
$ 100.00 ING SIMPENAN

Rolly Toys Giant Checker Set
2 reviews
$ 299.00 ING SIMPENAN

ChessHouse Giant Checker Set
2 reviews
$ 269.00 ING SIMPENAN

3 Taun Parts Rencana Penggantian 25 "Giant Chess
$ 149,00 ING SIMPENAN

Ekstra Piece kanggo Rolly Toys 25 "Giant Chess
Saka $ 15,00 ING SIMPENAN

Piece Individu kanggo 16 "Set Riyaya Catur
Saka $ 3.70 ING SIMPENAN

Sangkar Tunggal kanggo Mat Catur Plastik Raksasa
$ 6.00 ING SIMPENAN

Rolly Toys Giant Checker Set - Replacement Pieces
$ 15,00 ING SIMPENAN

Catur Plastik Besar Single Piece nganti 12 "Dhuwur
Saka $ 2.66 ING SIMPENAN

Penggantian Pieces kanggo 25 "Chess House Giant Backyard Chess Set
Saka $ 15,00 ING SIMPENAN

Catur House Giant Checker Set - Replacement Pieces
$ 12,00 ING SIMPENAN

GARAGE SALE ITEM: 9 Ft.
Cepet Nylon Catur Papan kanggo 25 "Catur Giant
$ 89,00 ING SIMPENAN
1 2
"Pilihan sing apik, ana wektu sing angel milih siji set! Aku mutusake kanggo milih set marmer sing apik lan aku bungah banget kanggo menehi hadiah. minangka layanan pelanggan sing apik. Kiriman kiriman saya teka kanthi apik lan dikemas tanpa karusakan. "
Kirsten D.
8326 wong duwe rating Chess House 4.7 saka 5 bintang.

Sinau Luwih
Catur ing saben omah.
Supaya adoh kita wis mbantu 102,250 wong nemokake catur becik.

Maca Kenapa
ORGANISASI MAKE BEBERAHKAN

Sinau Luwih
Kanggo tips lan wawasan unik


Lynden, Washington 800.348.4749

SHOP
Catur Set
Bagéyan
Boards
Elektronik
Perlengkapan
KEPENTINGAN
Artis
Ngarep & Kulawarga
Sekolah
Parks & Resorts
COMPANY
Napa
Babagan awake dhewe
Blog
Program Afiliasi
HELP
Jawaban cepet
Hubungi Kami
Akunku
SUMBER
Aturan Catur Gratis
Catur
Sinau Aturan Catur
Chess House seneng karo kulawargane kanthi catur, ngewangi wong nggawe pikiran sing pinter lan kenangan gedhe.
DITEMENKAN 1972

COPYRIGHT © 2017 CHESS HOUSE.
KEBIJAKAN PRIVASI
SITEMAP
BABAGAN AWAKE DHEWE


catur raksasa